Gym Control lanserar ännu en innovativ nyhet

Gym Control är ett affärssystem som är framtaget speciellt för friskvårdsanläggningar. 

Programmet hjälper till med att  förbättra, och bibehålla, kontakten med alla kunder och samtidigt ge en tydlig och klar bild över anläggningens ekonomiska status. 
 
Nu finns ännu en förbättring av systemet.
 
"Vi har under en längre tid arbetat med en funktion för att kunna erbjuda våra kunder möjlighet att publicera film för t.ex. hemträning och gyminstruktioner som deras medlemmar kan ta del av och nu i och med utbrottet av Covid-19 som nu slår hårt mot alla branscher, inte minst gymmen, så satte vi in maximalt med övertid för att snabbt få ut produkten till våra kunder”. Detta säger Johan H Legacion, grundare och VD på Gym Control AB som är en av branschens ledande leverantörer av affärssystem. 
 
Tanken från början var att kunna ge gymmen en möjlighet att publicera sitt videomaterial för t.ex. instruktioner och dylikt dels på deras appar och även på portalen där anläggningarnas medlemmar bokar sig på pass och dylikt men i och med att allt fler medlemmar nu valt att stanna hemma så behövde gymmen en bra möjlighet att publicera egna videos med instruktörer som kunderna känner igen och då är denna lösning perfekt i de tuffa tider som nu råder.
 
De videos som gymmen publicerar blir bara tillgängliga för medlemmar eftersom de ligger bakom inloggningen i appen eller portalen där kunderna i normala fall bokar sina pass och sköter om resten av det som respektive gym valt att de skall kunna göra där. 
 
På så sätt skapar man samtidigt ett mervärde för kunderna då risken annars finns att anläggningen annars bara publicerar alla klasser direkt på facebook och då kommer den oundvikliga frågan snart att komma från medlemmarna vad som skiljer betalande från icke betalande. På detta sätt är den frågan löst.
 
Funktionen har blivit en succé direkt från början då den lanserades i slutet på förra veckan och en av de första kunderna som började använda funktionen var träningskedjan Malkars där funktionen rönt mycket positiv uppmärksamhet hos kunderna av döma från kommentarer på sociala medier. Därefter har ett flertal andra anläggningar kopplat på den och fler lär det bli.
 
 
Det bästa med allt, funktionen kostar inget extra utan ingår i ordinarie produkt från Gym Control och kopplas enkelt på genom kontrollpanelen.
 
För mer info om Gym Controls alla fördelar, kontakta Gym Control på 0322-30 31 30.

 

Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB