Ge dina kunder tillgång till Matrix Community App

Matrix och Casall Pro ger ditt gym support för att kunna aktivera mer hemträning för era medlemmar. Detta sker genom Matrix Community App.

Matrix förstår att du arbetar intensivt för att stödja dina medlemmar under denna osäkra tid. Som din totallösnings partner har Matrix skapat ett suveränt hjälpmedel - ett dynamiskt virtuellt träningsnätverk som är helt fritt att använda. Denna Matrix tränings app tillhandahåller ett träningsnätverk som alltid aktiveras med sätt för medlemmarna att hålla sig i form, dela sina motgångar och framgångar och heja på varandra. 
 
Matrix Community App är tillgänglig och fri för alla att använda t o m den 30 juni 2020. Inga andra åtagande krävs.
 
Casall Matrix App
 
Matrix nätverks app är kompatibel med alla de mest populära apparna och pulsklockor. Den är tillgänglig för alla det ingår även verktyg och marknadsföringsmaterial som du behöver för att sprida budskapen och få dina medlemmar involverade. 
 
Appen innehåller bland annat:
• Workout of the Day erbjuder nytt innehåll varje dag med bild och videosupport.
 
• Avancerade träningar uppmuntrar medlemmar att skapa deras egna träningspass eller välja bland noggrant utvecklade hemma-tränings pass i appen.
 
• Pushnotifikationer håller medlemmarna motiverade med tips på träning, näring och välmående
 
• Goal center fångar statistik med intuitiv grafik för att följa processen och hylla nådda milstolpar.
 
• Gemensamma utmaningar skapar sammanhållning genom kamratskap och tävlingar
 
• Aktivitetsflöde låter medlemmarna att heja på andras framgångar
 
• Konsoliderar data från populära pulsklockor, appar och utrustning erbjuder en helhets bild av personlig träning.
 
• Matrixnätverket akitveringskit inkluderar digitala tillgångar och nätverksriktad kommunikation för att skapa en framgångsrik lansering.
 
Så här aktiverar du tjänsten
Ditt fria aktiveringskit från Matrix community app får du enklast genom att du tar kontakt med ansvarig från Casall Pro genom att klicka här >>
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB