Popup gym lockade nya medlemmar

Vid uppstarten av ett gym är alltid pre-salen viktig. I Skillingaryd löste Träningsmagasinet detta med ett popup gym.

Nära 100 nya medlemmar på bara en helg blev resultatet när nyöppnade Träningsmagasinet satte upp sitt popup gym. Några av maskinerna fanns på plats tillsammans med en film av anläggningen som visades på storbild.

Träningsmagasinet har en profil som sticker ut från konkurrensen i regionen och i Skillingaryd talas det om den nya anläggningen som tagit form i den gamla industrifastigheten. Annika Strand som är grundare och ägare, kände självklart av pressen som uppstår vid att försöka lyckas etablera en ny träningsanläggning mitt i pågående pandemi.
 
”Från start har vi varit flitiga med uppdateringar på sociala medier och fick tidigt igång snacket på stan. Men jag får nog säga att största framgången blev vårat popup gym där vi tecknade närmare 100 medlemskap bara på en helg. Vi byggde helt enkelt upp en miniatyranläggning under en månads tid före premiären. Jag blev inspirerad från andra branscher inom retail där detta är mer vanligt. Det blev ett fantastiskt sätt att förmedla känslan att träna hos oss och motivera prisbilden,” berättar Annika Strand.
 
Träningsmagasinet vill fokusera på hälsa - det handlar inte om magrutor och låg fettprocent utan att leva länge och få vara frisk. Därför har Träningsmagasinet många tankar kring happenings som kan passa hela familjen. Den valda utrustningen och de olika zonerna tillåter också att man riktar sig till flera målgrupper.
 
Annika Strand
* Bilden visar Annika Strand - ägare till Tränngsmagasinet i Skillingaryd
 
”Vi har investerat tufft med bra utrustning, inbjudande miljö, kunnig personal och snygg grafisk profil. Hos oss ska gästerna få en genomgående positiv upplevelse, detta är inget gym där man bara lyfter vikter, hos oss handlar det om relationer, livsstil, kunskap och att träna för hälsa. Vi har också tillgång till en stor innergård för uteträning, något som snabbt blev en passande lösning i dessa tider”, avslutar Annika Strand.
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB