Nu finns nya Mywellness for Professionals

Mywellness for Professionals hjälper dig att leverera en innovativ träningsupplevelse till användare både i och utanför anläggningen, var som helst i världen.

Technogym, det ledande företaget inom designledd smart utrustning och digital teknik för träning, hälsa och sport, presenterar sin helt nya Mywellness for Professionals. Den professionella suiten som gör det möjligt att leverera överlägsna användarupplevelser var som helst och när som helst.
 
Innovation har alltid varit en stark och viktig del i Technogys DNA. Redan 1996 lanserade Technogym det första mjukvarusystemet för att hantera träning på gymmet, 2003 den första integrerade TV-skärmen i träningsutrustning, 2007 den första uppkopplade träningsutrustningen och 2012 den första molnlösningen för träningsbranschen.
 
Nu förbättrar Technogym sina digitala tjänster ytterligare och lägger  till nya funktioner i Mywellness for Professionals för att perfekt passa in i träningsproffsens dagliga arbete. För att kunna ge alla personalroller tillgång till allt de behöver, när de behöver det mest.
 
Mywellness for Professionals har en del nya funktioner:
 
En suite för framgångsrika affärer
Mywellness for Professionals är en serie professionella beröringspunkter från Mywellness Cloud som passar perfekt I ditt dagliga arbete. All data och verktyg är snyggt organiserade i kategorier och kan nås från olika enheter, mobil, surfplatta, PC.
 
Personaleffektivitet
Mywellness for Professional-suiten erbjuder dedikerade verktyg för alla typer av personal, tränare, PT, gruppträningsinstruktörer och chefer. Gymägare kan använda Mywellness för att stödja varje fas av sin egen kundresa både i och utanför sina anläggningar. Från profilering och utvärdering till träningsupplevelser och fjärrcoaching, allt för att uppnå bästa tänkbara resultat.
 
Innehåll för kundens bästa
I Mywellness for Professionals kan du hitta allt tränings-, marknadsförings- och supportinnehål som Technogym har utvecklat för att göra din personal effektivare och ditt företag ännu mer framgångsrikt.
 
Ny business intelligence
Den nya professionella applikationen ”Analytics" ger avancerad insikt om alla aspekter av din affärsverksamhet för att snabbt fatta kloka  beslut om hur man kan förbättra den totala kundresan.
 
Vill du veta mer, kontakta Qicraft >>
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB