StairMaster lanserar uppdaterad trappmaskin

Trappmaskiner har länge varit ett uppskatt träningsredskap på gym - och populariteten växer.

Det är aldrig för sent att ändra sig. Tidigare kunde man höra - ”StairMaster Gauntlet 8G levererar den tuffaste träningen i hela gymmet - StairMastern är tillräckligt utmanande”. Detta stämde fram tills dagen då StairMaster lanserade uppföljaren 10G, det vill säga. Det skulle nämligen visa sig att originalet absolut kunde göras mer utmanande. Och roligare.
 
I sitt grundutförande är 10G likadan som sin företrädare, med några förbättringar:
 
* Trappstegen har fördjupats med 7cm för ett ännu bättre och säkrare steg.
 
* Den har blivit 16cm lägre (210cm) och är därmed lättare att placera i gymmet.
 
* Kompatibel med den nya generationens OpenHub 15″-skärm.
 
OverDrive ingen överdrift
Välkomna uppdateringar i all ära, men det som verkligen skiljer 10G från 8G är handtagen vid sidan om trappstegen och framför displayen samt en speciell funktion som StairMaster kallas för OverDrive. Om du någonsin burit en tung flyttkartong från första till fjärde våningen och tänkt ”detta är ju en helt fantastisk träning” så är det precis vad StairMaster haft i åtanke med den nya funktionen: möjligheten att kombinera trappträning med farmers carry eller sled push.
 
Med OverDrive kan du koppla bort trappmaskinens motor och driva bandet för egen maskin. Genom att hålla i handtagen vid sidan om kombinerar du steppandet med farmers carry eller handtagen framför för sled push-träning.
 
StairMaster själva använder hashtagen #toughAF - vi håller med.
 
Är du nyfiken på att prova StairMaster 10G finns den På Apirosport´s showroom i Helsingborg.
 
Se filmen nedan - som presenterar StarMaster 10G >>
 
Stairmaster
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB