Casall Pro inreder Actics huvudkontor

Som en av huvudleverantörerna har Casall PRO fått förtroendet av ACTIC att leverera utrustning till deras nya huvudkontors träningsanläggning. 

Actic väljer utrustning från Casall PRO till sitt friviktssortiment, gruppträningspass samt till deras nya träningsrigg. Här kommer de både testa och utmana träningsutrustningens hållbarhet samtidigt som de utbildar sina nya tränare.
 
Vi är väldigt glada för samarbetet med Casall PRO. Deras suveräna kommunikation, utrustning inom frivikt, gruppträning och till viss del maskiner som vi nu har i Actic Ulriksdal, inspirerar till träning och håller en väldigt hög kvalitet och är därför helt rätt val för vår nya topp-anläggning. Vi är väldigt glada för det samarbete vi har med Casall PRO som gör att vi tillsammans höjer ribban för träning! Säger Jonas Lissjanis, Chief product manager på Actic, om deras nya anläggning och samarbetet med Casall PRO.
 
Actic har flyttat sitt huvudkontor till Ulriksdal och öppnar samtidigt en ny gym- och träningsanläggning. Anläggningen är på 1450 kvadratmeter och är fördelad på två våningsplan, vilket ger en luftig lokal med mycket bra möjligheter till olika träningsformer.
 
Vi är otroligt stolta över detta samarbete, att få leverera vår senaste utrustning och vara med och sätta en unik prägel på den nya anläggningen. Actics team har verkligen lyckats skapa en imponerande miljö – modern, omväxlande och optimerad för lokalen. Säger Stuart Lascelles, Head of sales på Casall PRO, om samarbetet och Actics nya anläggning.
 
Kontakta Casall PRO för mer fakta om utbudet av träningsutrustning.
 
Stuart Lascelles
Head of Sales, Casall Professional 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
011 - 32 56 00
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB