WiseGym - ett system som ger dig helheten

WiseGym vill göra gymföretagandet smidigt och effektivt – och framförallt kul! Du som ansvarig måste få tid till det viktigaste - att motivera kunder och utveckla affärsverksamheten. 

Läs nedan 5 argument till varför Wisegym är en perfekt partner till ditt gym:
 
1. Ett genuint smidigt system
I WiseGyms system bildar alla funktioner verkligen en enda familj: du leder hela din affärsverksamhet via ett användargränssnitt. 
 
2. Effektivitet och konkurrensfördelar med automatisering
Vi automatiserar uppgifter där du inte behövs. Systemet sköter bland annat om administrationen av fakturering, inköps- och försäljningsreskontra, så att du kan fokusera på uppgifter som ger dig konkurrensfördelar. WiseGym frigör tid till att utveckla varumärket och affärsverksamheten, skapa intressant innehåll och förbättra kundupplevelserna. 
 
3. Kundnöjdhet med digitala tjänster
Konsumenterna är välinformerade och kräver både snabba och okomplicerade tjänster. Med WiseGym kan du erbjuda dina kunder en mer omfattande gymupplevelse och effektivare interaktion med hjälp av digitala tjänster. Med WiseGyms mobilapp kan du bli en del av din kunds vardag. Passerkortet hör till historien, ett mobilt gymkort har du alltid med dig. 
 
4. Transparanta kostnader
Med WiseGym-systemet stöter du inte på dolda kostnader, eftersom kostnaderna grundar sig på genomskinlighet. WiseGym ger dig besparingar och skapar framför allt nya inkomstströmmar för ditt företag. Vårt mål är att ditt företag ska uppnå ett bättre resultat. 
 
5. Ett innovativt grepp
Vi har sammanlagt 100 års erfarenhet av gymverksamhet och ett flertal system. Vi vill hjälpa dig byta ut ineffektiva processer och gamla system till genuint smidiga alternativ. Din affärsverksamhet och dina mål bestämmer vad systemet ska åstadkomma, inte tvärtom. Vi vill erbjuda ditt företag innovativa lösningar som hjälper ditt företag växa. 
 
Träning är inte alltid enkelt, men systemet bör vara det. WiseGym hänger med i det aktiva livet, läs mer här >>
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB