Mywellness App 5.0 öppnar fantastiska möjligheter

Nu kan dina medlemmar köra klasser med sina favoritinstruktörer var och när som helst.

Locka nya kunder, skapa mervärde för dina befintliga och stärk känslan av gemenskap.  Med Mywellness 5.0 kan du nu erbjuda proffsiga och oförglömliga träningsupplevelser digitalt, direkt i mobilen. Inte nog med att du kommer att behålla dina kunder längre, ett både fysiskt och digitalt erbjudande stärker också ditt varumärke och ger dig konkurrensfördelar.

Mywellness App 5.0 är ett enkelt och högkvalitativt sätt att dela Live och On-Demand träning till dina medlemmar var de än befinner sig och när som helst på dygnet. Nu kan de träna med sin favoritinstruktör även när de inte fysiskt kan eller vill vara på gymmet.

Mywellness-appen är ett verktyg för att upprätthålla kundrelationerna både utanför och innanför gymmets fyra väggar. 
 
Technogyms teknologi hjälper dig att skala upp din verksamhet långt mer än du trodde var möjligt. Några exempel är:
 
Gruppträning Live
Engagera dina kunder genom att erbjuda gruppträningsklasser med känslan av gemenskap och med deras favoritinstruktör i en Live-sändning. Kunderna följer klassen via MyWellness-appen på sin telefon eller annan valfri enhet.
 
Träning On-Demand
Ge dina kunder en varierad och flexibel träningsupplevelse. On-Demand ger kunden möjlighet att välja vilka träningsklasser de vill köra. Gruppträningsinstruktören kan enkelt streama klasser och skapa ett videobibliotek med tillgängliga On-Demand-klasser. Kunden söker i videobiblioteket och hittar klassen de vill genomföra.
 
Technogym Virtuella Klasser
Träningscentret kan komplettera sina egenproducerade On-Demand-videor med klasser från Technogyms egna virtuella bibliotek. Klasserna är skapade av Technogyms Master Trainers med partners och är garanterat inspirerande och av hög kvalitet. Du kan välja mellan olika träningsformer som yoga, pilates, dans, HIIT, m.m
 
Nya affärsmöjligheter med online träning
Mywellness-appen 5.0 erbjuder möjligheten att engagera och locka medlemmar från ett bredare upptagningsområde än tidigare. Träningen finns alltid tillgänglig och på medlemmens egna villkor.
Technogym Mywellness möjliggör också individuell coachning och personlig träning på distans. 
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB