Precor och CL Fitness förlänger sitt samarbete

CL Fitness kan nu bekräfta att man fortsätter sitt samarbete med Precor, det ledande amerikanska varumärket för konditions- och träningsutrustning. 

Avtalet förlängs från årsskiftet och innebär att CL Fitness fortsätter som ensam återförsäljare i Sverige och sköter service och underhåll av all utrustning. De två företagen har ett långt samarbete som sträcker sig tillbaka till Precor introducerades i Sverige. 
 
”Vi är glada över vårt fortsatta partnerskap tillsammans, CL Fitness har visat sig vara professionella och framåttänkande – de arbetar i synergi med våra kärnvärden hos Precor”, säger Derek Burke, Precor Business Manager. 
 
Fabian Germann, Strategic Account Manager på Precor fortsätter: ”Den svenska marknaden omfattar verkligen fitness som livsstil och det finns så mycket möjligheter. På Precor vill vi leverera mer än bara utrustning – vi vill skapa unika träningsupplevelser som kan tillföra ett faktiskt värde till medlemmarna. Jag tror verkligen att CL Fitness kan uppnå detta med vårat fortsatta samarbete.”
 
Precor, med huvudkontor i Greater Seattle, Washington, är en global organisation som designar och tillverkar premium-end-to-end kommersiell cardio, styrka, funktionell och gruppövningsutrustning. Precor är en del av Amer Sports Corporation, världens största idrottsnära företag, med internationellt erkända systermärken som inkluderar Wilson, Atomic, Suunto, Salomon och Arc’teryx.
 
”Vi ser mycket positivt på att vi får fortsatt förtroende efter att ha introducerat och byggt Precor under många år på den svenska marknaden. Precor har ett gott anseende över hela världen med högkvalitativa produkter som är väl anpassade också för digitaliserad träning vilket ligger helt i linje med vår strategi”, säger Erik Högström, Styrelseordförande på CL Fitness.
 
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB