Ny Sverigechef hos WiseGym

WiseGym vill göra gymföretagandet smidigt och effektivt - nu satsar man stort på den Svenska marknaden.

I WiseGyms system bildar alla funktioner "en enda familj” - du leder hela din affärsverksamhet via ett användargränssnitt. 
 
Inför sin kommande lansering av WiseGym’s verksamhetssystem på den svenska gymmarknaden - presentera nu WiseGym sin nya Sverigechef Pierre Petersson. Han har mångårig erfarenhet från träningsbranschen och då främst i rollen som försäljningschef och projektledare hos en av de marknadsledande systemleverantörerna i Sverige.
 
”Med ett stort teknik- och affärsintresse och kommer jag ge svenska träningsanläggningar möjligheten att se nyttan med sitt verksamhetssystem på ett nytt och modernare sätt. WiseGym’s system kommer verkligen med nya idéer där man redan från början har utgått från hur verkligheten ser ut idag och hur slutkunderna vill interagera med varandra och sin träningsanläggning", menar Pierre Petersson.
 
Träning är inte alltid lätt, men systemet ska vara det.
 
Pierre WiseGym
 
Kontaktuppgifter:
Pierre Petersson
Manager Sweden
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB