I samband med att Concept fortsätter sin expansion presenterar man Anders Ericsson som ny VD.

Concept är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning med kontor på fem platser i Sverige, dotterbolag i Norge och Finland. De har Nordens största lager på 7 300 kvm och ett utvecklingscenter på 1 500 kvm för visning och utveckling av produkter samt för utbildningar inom träning och affärsutveckling.
 
Anders Ericsson tillträdde sin roll som affärschef för Concept Träningsredskap AB i augusti 2019 efter 17 år på Eleiko Group AB. Nu tar Anders över rollen som VD. Han har till uppgift att utveckla företagets redan framgångsrika affärsmodell och ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med både nuvarande och nya kunder.  
 
”Anders kommer in med erfarenhet och handlingskraft och vi flyttar nu fram positionerna ytterligare. Med en ny organisation och Anders som VD, kan jag fokusera ännu mer på nya utvecklingsområden i bolaget” säger Bo Ekros, ägare och styrelseordförande.
 
Anders Ericsson menar - ”Med bolagets starka historik, marknadsposition och soliditet, har Concept en unik möjlighet att erbjuda marknaden stora fördelar med ett starkt sortiment och unika finansieringslösningar. Vi har redan börjat återinvestera i såväl ny personal som i nya produkter och kommer att fortsätta att förstärka i nyckelregionerna. Trots rådande pandemi har vi ett starkt bokslut och en omsättning som gick från 148 till 157 miljoner kronor för Concept Träningsredskap och från 213 till 220 miljoner kronor för koncernen. Vi ser fram emot fortsatta satsningar på nya finansieringsformer och produktnyheter.”
 
Läs mer om Concept Träningsredskap här >>
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB