Cardionics – made in Sweden

Concepts dotterbolag Cardionics förstärker med Henrik Olsén som ny produktutvecklare. 

Henrik har jobbat som produktutvecklare i den medicintekniska sektorn som anställd på Getinge AB i många år samt som designer på Eleiko.
 
Det svenska löpbandet har en lång och anrik historik och är en favorit för många löpare. Cardionics löpband tillverkas i Jönköping och är unika i sitt slag för testning, rehab och löpning med sin enkla och rena design och kan anpassas helt utifrån kundens önskemål.
 
”Vi välkomnar Henrik varmt och är stolta över att kunna presentera honom som ny produktutvecklare på Cardionics. Henriks breda branscherfarenhet och kompetens inom s.k. embedded design med sin starka drivkraft att genomföra designförbättringar, kommer att ge Cardionics ytterligare ett lyft”, säger Bo Ekros ägare till Concept och Cardionics.
 
”Det här var verkligen precis rätt tidpunkt för att satsa på något nytt! Cardionics som produkt och varumärke kan utvecklas till något mycket spännande framöver och tillsammans med det kompetenta teamet ser jag fram emot att utveckla både befintliga och nya produkter. Jag gillar att hålla ett högt tempo och med den starka koncernen Concept Motion i ryggen så finns det muskler att hålla en hög utvecklingstakt”, menar Henrik Olsén.
 
Läs mer om Cardionics här >>
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB