Concept och Advagym startar partnerskap

Sony är stolta över att erbjuda Advagym på den svenska marknaden genom Concept.

Concept är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning med kontor på fem platser i Sverige, och dotterbolag i Norge och Finland. De har Nordens största lager på 7 300 m2 och ett utvecklingscenter på 1 500 m2 för visning och utveckling av produkter samt för utbildningar inom träning och affärsutveckling.
 
Advagym är en lösning från Sony som kombinerar mjukvara och hårdvara för att på ett enkelt, personligt och kraftfullt sätt skapa digitala upplevelser i träningsmiljön. Advagym består av sensorer och interaktionspunkter som tillsammans med en träningsapp levererar uppkopplade maskiner och nya intryck för medlemmar. 
 
”Vi ser detta som en stor möjlighet att kunna erbjuda såväl våra befintliga som nya kunder en lösning med modern teknologi – som funkar på riktigt”, säger Anders Ericsson, VD på Concept.
 
Concept adva
 
Advagyms plattform är ett sätt för tränare att dela sin kunskap och för anläggningar att engagera, motivera och hjälpa sina medlemmar nå sina träningsmål. Advagym analyserar användandet av träningsmaskiner på gymmet, vilket ger statistik som kan hjälpa företag att ta datadrivna beslut vid inköp, service och optimering av anläggningen.
 
”Vi är mycket glada över det här samarbetet. Concept har en stark ställning på marknaden med sina produkter och tjänster. Sony ser mycket fram emot detta partnerskap och att tillsammans hjälpa anläggningar i Sverige att investera i digitala lösningar som är enkla, kraftfulla och personliga”, menar Johannes Cavallin, Head of Sales Nordics.
 
Concept har representanter över hela landet och tror på att marknaden på allvar är redo för Advagyms plattform. 
 
”Reaktionerna från marknaden är positiva, och vi ser en ny möjlighet att ge våra kunder ytterligare ett spännande och modernt verktyg som verkligen gör nytta", avslutar Erik Samuelsson som är ansvarig säljare på Concept.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB