Gym Control hjälper sina kunder genom pandemin

Gym Control erbjuder alla sina kunder ett par viktiga moduler - utan extra kostnad - under den pågående pandemin.

Här ingår den nyaste modulen som innefattar automatisk kontroll av antalet besökare på anläggningen. Vidare även en modul för Online-träning som gör att kunderna kan genomföra sina träningspass bekvämt i hemmet.
 
Slutligen modulen som handlar om kundvård - där gymmet enkelt kan följa upp och bibehålla relation och närvaro med sina kunder. Detta är alltid viktigt men kanske ännu viktigare nu när kunderna i allt större utsträckning väljer att träna hemma.
 
Styr antalet besökande
Med Gym Control finns nu möjligheten att få full kontroll på in-och utpassering. Det innebär att du kan sätta ett maxantal på hur många personer som samtidigt får finnas i lokalen. Kunden kommer att få information om det är okej att gå in på anläggningen eller om kunden behöver vänta på att någon skall lämna anläggningen. Gymmet väljer själv hur många kunder som skall få vara på anläggningen samtidigt.
 
Ge möjlighet till online-träning
Gym Control ger också alla era kunder möjligheten att använda modulen för online-träning. Aldrig har det varit viktigare att hjälpa sina kunder att hålla igång sin träning, och då även på distans. Här kan ni skapa olika träningsvideos som ni lägger upp synliga på kundens ”mina sidor” på webben eller i appen.
 
Knyt kunden närmare dig på distans
Vill du skapa relationer med dina kunder även när de inte besöker ditt gym? på distans. Lösningen finns i Gym Control´s kunder kundvårdsmodul. Här kan man skapa automatiska utskick i form av sms och e-post. I kundvårds-modulen är det enkelt att även välja att skapa telefonlistor för ytterligare kunduppföljning.
 
För att koppla på funktionerna eller få mer information kontakta Gym Control på -
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 0322-30 31 30
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB