Casall PRO lanserar The Outdoor Arena

Utomhusträning är den snabbaste växande trenden inom träning.

Detta eftersom allt fler människor upplever möjligheterna som kommer med uteträning. Där är en tydlig förändring kring hur världen ser på fysisk aktivitet och hur efterfrågan därmed växer - efter mer 
krävande och spännande träning.
 
Casall PRO har tagit fram det ultimata uteträningskonceptet – The Outdoor Arena. Det består av en rigg, utvecklad för att stå ute året runt, som fästs i en isolerad container utrustad med utvalda, funktionella redskap. Hela konceptet anpassas efter anläggningens behov då rigg, tillbehör, redskap och förvaringslösningar väljs ut efter det tänkta syftet.
 
Casall outd
 
Uteträning erbjuder dina medlemmar mer än en spännande omväxling i träningsformen, det ger också möjlighet till en säkrare träning med frisk luft och ett större avstånd mellan utövarna.
 
Skräddarsy inredningen med specifikt utformade förvaringslösningar med olika kombinationer av ställ, hyllor och krokar helt anpassat efter utrustningen. Containern är sprutskumisolerad vilket utesluter all risk för kondens så redskapen kan förvaras säkert i containern. Den levereras också med 3 fas 16 amp uttag monterat, rörelseaktiverat belysningssystem samt med klass 4 lås fastmonterat.
 
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB