Technogym Bench - en allt-i-ett-lösning

Technogym tar ständigt nya kliv med innovativa produkter som passar både för den kommersiella marknaden och konsumenten. 

Vill du ta del av ett brett utbud av träningsupplevelser då ska du följa Technogyms utveckling. En av de senaste produkterna är Technogym Bench, den ultimata träningsstationen. Här kan du utför mer än 200 grundläggande funktionella övningar med kroppen som belastning eller använd något av de medföljande redskapen. Du bygger ditt träningspass baserat på den utmaning du vill ha.
 
Designad för maximal mångsidighet
Tack vare dess kompakta design och medföljande utrustning erbjuder Technogym Bench ett stort utbud av övningar i minsta möjliga format.
 
Här ingår även sexkantiga hantlarna som erbjuder oändliga möjligheter, isolera enstaka muskelgrupper eller kombinera för den ultimata helkroppsträningen. Eller kanske vill du träna med Power bands - med 3 olika motståndsnivåer skapas mångsidighet i både övningsval och belastning. Och de viktade “knuckles” förbättrar din coreträning med roliga övningar.
 
Techno skillbench kit
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB