Apirosport distributör för Reebok Pro Fitness

Under 2016 lanserade Reebok ett helt nytt produktsortiment för kommersiella gym. Det nya sortimentet går under namnet Reebok Pro Fitness och från och med 1 januari är Apirosport exklusiv distributör för all B2B-försäljning i Sverige.

Pro Fitness-sortimentet består av tre olika serier - Functional, Combat och Studio:

* Functional-serien erbjuder utrustning för gym som fokuserar på funktionell träning eller CrossFit-boxar och erbjuder allt från bollar, boxar och stänger till battle ropes och friviktsutrustning.

* Combat-serien innehåller utrustning för de många olika militära träningstyperna som utgör MMA (mixed martial arts). Här finns allt från boxningssäckar och skyddsutrustning till handskar och mitsar.

* Studio-serien innehåller redskap och träningsutrustning för en mängd olika grupptränings-koncept: allt ifrån yoga- och pilates till step-pass och gruppträning med fria vikter.

”Reeboks Pro Fitness-sortiment är ett perfekt komplement till våra andra varumärken som i huvudsak tillhandahåller gym- och träningsutrustning inom styrke- cardio och indoor cycling-segmenten”, säger VD Mike Eliasson. ”Reebok är ett anrikt och välrenommerat varumärke vars produkter håller god kvalitet rätt igenom och det ska bli riktigt roligt att inkludera det i vår varumärkesportfölj”, fortsätter han.

Att Apirosport går in som svensk distributionspartner kommer innebära många förbättringar framöver - priser kommer från och med nu listas i SEK, lagerhantering och frakt kommer utgå från Sverige och utbudet på Reeboks produkter kommer breddas i och med lanseringen av Pro Fitness.

Vid beställningar hänvisar vi till e-mail, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
För mer information och för att se komplett produktutbud, besök gärna Apirosports hemsida för att kika i produktkatalogen >>

 

Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB