Farhad Jabbari ny CEO för Qicraft Group

Farhad Jabbari har utsetts till ny koncernchef (CEO) i Qicraft Group och kommer leda Qicrafts verksamheter i Sverige, Norge, Finland och Estland. Farhad Jabbari tar därmed steget vidare från sin nuvarande kombinerade roll som nordisk operativ chef och VD för Qicraft Sverige för att axla huvudansvaret för samtliga fyra länder.

I och med detta kommer Qicraft Groups ägare, Håkon Bakkevig, gå över i en ny roll som Business Development Manager inom koncernen. I den rollen kommer Håkon Bakkevig främst arbeta med affärsutveckling, marknadsfrågor och specifika kundprojekt.

”Jag har lett Qicraft Group sedan 2001 och har alltid ansett att förändring är något positivt. I det här fallet gäller det min egen roll och jag ser verkligen fram emot att arbeta närmare våra kunder igen som ansvarig för affärsutveckling. Farhad och jag har planerat för denna övergång i över två år och jag är imponerad över det engagemang och de erfarenheter han har fört med sig till oss på Qicraft. Jag är trygg i hans värderingar och är övertygad om att han kommer hjälpa Qicraft att ta ytterligare steg för att realisera vår mission – ”Activating People”, kommenterar Håkon Bakkevig.

Farhad Jabbari har lång erfarenhet och bred kompetens inom träningsindustrin och kommer innan Qicraft från rollen som VD för det nordiska träningsföretaget SATS i Sverige. Övergången till CEO för Qicraft Group kommer att ske i samband med att en ny Country Manager för Qicraft Sweden tillsätts, en rekryteringsprocess som startar omgående och beräknas vara färdig under våren.

Läs mer om Qicraft här >>

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB