Nu finns en ny och spännande träningsmaskin med motstånd som ökar med din acceleration. Ju hårdare du trycker, ju fortare du springer, desto tuffare blir motståndet.

Träna explosivitet och styrka på alla underlag, ute som inne. På fotbollsplanen, löparbanan, i gymnastiksalen eller inne i gymmet. De pumpade gummidäcken gör att den är skonsam mot underlaget men samtidigt har bra grepp.

Ju fortare du springer, desto tuffare blir det
Torque kallar detta "The Tank power curve", vilken kan delas in i tre olika träningszoner. Den lägre zonen är för att förbättra hastigheten genom steglängd och uthållighet. Den mittersta zonen syftar till att bygga upp accelerationsförmågan genom att öka styrkan och stegfrekvensen. Den översta zonen jobbar med den nedre delen av kroppen som inget annat redskap, och ger explosiv styrka och snabbhet, oavsett vilken typ av atlet det rör sig om.

tank category header5 mzfqfg6a232hdrd941h1r5z4h6w6ahjs5g2sobo5g4

Dubbelriktat motstånd
Tank levererar samma motstånd i båda riktningarna vilket gör att du inte behöver vända Tanken. Detta gör att du inte behöver någon speciellt stor yta ”Tank Zone” för att använda Tanken.

Motståndsintensiteten kan enkelt regleras genom en växelspak (neutral, 1, 2 och 3). När tank rör sig fortare ökar det variabla magnetiska motståndet i alla lägen. Träning med Tank är lätt att komma igång med och du får resultat på kort tid.

Man kan med fördel lasta internationella vikter på Tanken för att göra den ännu tyngre och extra stabil. Se också tillbehören till tanken. Fungerar också bra att använda med TRX och snakerope mm för att göra fler olika övningar för olika muskelgrupper.

Se en bra film på hur allt fungerar här >>
https://www.youtube.com/watch?list=PLsQAEZcPeo2IqFMYldZxIoIUm3c-J7v9U&v=xQ28hcaFDqc

Concept säljer denna produkt, läser mer här >>
http://www.concept.se/produkter/varumarken/torque/torque-tank

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB