Nästa generations crosstrainer

Upplev nästa generations crosstrainer med XT-One från Octane. En allt-i-ett maskin som låter medlemmarna träna varierat och fokusera på olika muskler för effektivare träning. 

Löpband och crosstrainers är kända för att ta stor golvyta. Löpband ska dessutom ha ett ordentligt säkerhetsavstånd bakom bandet. Har ni ont om yta på konditionsavdelningen så kan XT-One vara en lösning för att just spara plats. Du maximera helt enkelt golvytan för dina konditionsredskap genom att installera nya XT-One crosstrainer, då den uppfyller behovet av olika träningsformer.

Vi på Concept är agenter för denna unika crosstrainer. XT-One uppfyller alla behov i en kompakt maskin - du kan du gå, springa, vandra eller klättra för att anpassa träningen på bästa sätt. Massor av motståndsnivåer och pass för att anpassa sin intensitet. Perfekt för intervallträning, ökad förbränning, uthållighet, kraft och styrka. Elektronisk justering av alla inställningar och finesser sker på den generösa displayen. Denna ultimata crosstrainer levererar värdefulla resultat för era medlemmar. 

ClimbHikeRunWalk

Se en film här >>

Läs mer om Octane och Concept här >>

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB