Nytt produktsegment från TRX

TRX är världsledande inom funktionell träning. TRX-bandet känner nog alla till och även TRX Rip Trainer har vunnit mångas förtroende.

Idag vill merparten av gym satsa på funktionell träning. Kunderna vill ha det och det är kostnadseffektivt för gymägaren. Frågan är ofta - vad ska man ha för redskap och vart ska de placeras.?

Har ditt gym ett hörn eller kanske en mindre yta som behöver förnyas? Då är våra rekommendationer att du satsar på en ny funktionell yta. TRX erbjuder en färdig lösning för funktionell träning med både produkter och övningar.

Med TRX nya redskap för funktionell träning - TRX Functional Training Tools (bollar, boxar, kettlebells mm) tillsammans med TRX-banden och TRX Rip Trainern skapar du en riktigt bra zon. En professionell snygg lösning med redskapen snyggt designade i svart, uppställda i snygga yteffektiva ställ

Denna träningszon fyller man med lämpliga redskap beroende på dina önskemål och givetvis storleken på den lediga ytan. Du kan använda väggfasta eller fristående lösningar.

TRX unit a

TRX corner a

Ta chansen nu och skapa en snygg och professionell funktionell yta på din anläggning.

Läs mer om TRX  här >>

Vill du veta mer, kontakta oss >> Concept 

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB