Medley inleder strategiskt samarbete med Concept

Som en av de största aktörerna inom friskvårdsbranschen kommer Medley utveckla sina erbjudanden inom träning och hälsa. I samarbete med Concept ska Medley bredda hälsotrenden och sänka trösklarna för de som vill bli mer aktiva i vardagen.

Medley har valt Concept som strategisk samarbetspartner när det kommer till gym- och träningsutrustning. Avtalet innefattar även utbildning av personal, konceptualisering av gymupplevelsen och omvärldsbevakning. Allt för att stärka erbjudandet gentemot de som bor och verkar i kommuner där Medley bedriver verksamhet.

”Vi är mycket nöjda med att ha slutit avtal med Concept. Vi ser dem som en viktig strategisk partner för att utveckla Medley och våra tränings- och hälsoerbjudanden”, säger Medleys kommersiella chef Niclas Ingwall.

Concept, med verksamhet i Sverige, Norge och Finland, har sitt huvudkontor i Jönköping och ligger bra i förhållande till de mer än 30 center som Medley driver runt om i landet.

”Vi är otroligt stolta och glada över att bli utvalda av Medley som leverantör och samarbetspartner. Vi vill vara delaktiga i och stötta Medleys spännande resa framåt”, säger Peter Laurits, VD på Concept.

Läs mer om Concept Träningsredskap här >>

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo