Nya MX4 Training System från Casall

Nu kan du inspirera dina medlemmar, leverera resultat, och öka lönsamheten som aldrig tidigare med MX4.

Differentiera ditt gruppträningsutbud på ett sätt som attraherar, engagerar, och behåller fler medlemmar med MX4 Training System. Casall Professional lanserade denna spännande nyhet från Matrix Fitness under Fitnessfestivalen första helgen i december. MX4 riktar in sig på samtliga träningsområden - kondition, styrka, och uthållighet.

MX4 är en kombination av minst två olika Matrix-exklusiva produkter samt en programmering under ledning av en MX4-coach. Produkterna som utgör MX4 är de tidigare lanserade Connexus Functional Training System, S-Drive Performance Trainer, Matrix Rower och Krankcycle. Denna unika utrustning kan kombineras på obegränsade sätt för att hålla ditt gruppträningsutbud nytt, fräscht och uppdaterat.

Casall MX16

Programmeringen är grädden på moset. Mjukvaran som hjälper Matrixprodukterna och din anläggning att nå sin fulla potential. MX4 är mer än bara ännu ett gruppträningsalternativ då Casall Professional förser dig med en implementationsguide, ett bibliotek av övningar, en signaturprogrammering samt innovativt marknadsföringsmaterial som garanterar att din MX4-lansering både hörs och syns. Paketet ger dig även tre unika träningspass i veckan under en 12-månadersperiod. Tillsammans uppfyller dessa komponenter instruktörernas, ledningens, marknadsförarens och deltagarnas alla behov.

Se MX4 på YouTube här >>

Se klipp från MX4-lanseringen på Casall Professionals Instagram här >>

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB