Förstärk ditt sälj genom InBody 270

Inom kort lär det vara standard att på ett gym använda AI - artificial intelligence. Möjligheterna är oändliga och kanske kan du genom en ”Irobot” skapa personal som kan leverera service och sälja träningskort?

En Irobot är ett exempel på AI och liknar lite mätverktyget Inbody 270 - se nedan bild. Visste du att Inbody 270 kan ge ditt gym ett nytt och standardiserat sätt att sälja medlemskort?

InBodys utrustning hjälper individer att få en tydlig nulägesbild över hur kroppen mår. Mätningen, som endast tar 45 sekunder, visualiserar viktfördelning, muskelmassa och näringssammansättning och ger också en bild av halterna av olika typer av fetter som kan kopplas till exempelvis motions-, kost- och stressvanor.

InBody AI

Du ökar dina möjligheter att sälja bland annat träningskort genom att bjuda in nya intressenter till gymmet och då även erbjuda ett kostnadsfritt test på Inbody 270. I samband med kroppsmätningen är det naturligt att erbjuda olika paketlösningar för att hjälpa alla som vill förbättra sin hälsa. Har ni planer på att genomföra ett ”Öppet Hus” eller liknande är det perfekt att koppla på ett InBody test. Eftersom testet tar mindre än en minut är det möjligt att göra hundratals mätningar på en dag. I samband med genomgången av testresultatet blir det naturligt att sälja in träningskort, PT-paket, kurser, utmaningar, klippkort mm.

Erbjudande
Vi kan garantera att er försäljning förbättras dramatiskt om ni under en rundvisning av ert gym lägger in ett InBody test. Detta mätverktyg kan agera som en säljförstärkare för en endast 995 kr per månad exklusive moms. Just nu finns ett erbjudande där ni får de första 3 månaderna som en gratisbonus. Alltså hela 90 dagar innan första månadsfakturan förfaller. Erbjudandet gäller fram till 2018-01-31.

För mer information och en eventuell demo, kontakta - 
Michael Mece
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Läs mer på inbodysweden.nu

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo