Full motivation via gruppträning från Matrix

Gruppträning har funnits i många år och kan idag hittas i alla former. Enligt American College of Sports Medicine’s (ACSM) årliga undersökning toppar både HIIT och gruppträning listan som de två hetaste träningstrenderna att hoppa på under 2018. 

Matrix Rower från Casall PRO öppnar upp för en ny värld av möjligheter som kombinerar HIIT med gruppträning och ger en konditionsträning för hela kroppen som är intensiv men skonsam mot kropp och leder.

MatrixRower2

Matrix Rower kan enkelt fällas upp för att spara på din värdefulla yta. Dess inbyggda hjul gör det möjligt att flytta roddmaskinen till ett förråd alternativt runtom i anläggningen för snabb förflyttning och anpassning. Den slanka designen tillsammans med ett magnetiskt motstånd ger dig en ljudlös träning vilket betyder att du kan ha många roddmaskiner i ett och samma rum utan att ljudnivån blir för hög. Mjukare drag och variation i motståndsnivåer ger en enastående känsla som går att jämföras med en riktigt rodd på vatten.

MatrixRower1
 
Läs mer här om Matrix Rower >> 
 
Kontakta Casall Pro på  -
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
011 - 32 56 22
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB