Les Mills kommer med nyheter

Det världsledande företaget inom gruppträning Les Mills fortsätter att etablera sig på nya orter och utvecklar fler träningsformer. Här är två nyheter från Les Mills.

Fler orter där du kan köra immersive THE TRIP™
THE TRIP™ är en unik fusion av träning, teknologi och utmaning, en virtuell 3D-värld, där musik och miljö är synkat till perfektion för att ge en helt ny dimension till din konditionsträning. THE TRIP™ är en cykelklass utöver det vanliga, ena stunden cyklar du uppför praktfulla bergstoppar för att i nästa stund sprinta ikapp med cyklister genom futuristiska stadsmiljöer. 

Lena Holmberg, Marknadschef på Les Mills Nordic, säger att fördelen med THE TRIP™ är att du få en helt ny upplevelse, där man kombinerarar underhållning med träning. Genom det visuella tar man bort fokuset från träningen, vilket resulterar i att man som deltagare tar i mer och på så sätt tar sin konditionsträning till nästa nivå.

Detta konceptfinns redan i Los Angeles, London, Paris, New York, Hong Kong och i centrala Stockholm. Nu har tekniken utvecklats och blivit mer kostnadseffektivt vilket leder till möjligheterna för fler att starta upp denna mycket underhållande form av träning. De senaste orterna i Norden där du kan uppleva "Les Mills immersive training" är Vallentuna, Kalmar, Tampere och Åbo.

”Vi hjälper till att skapa en specialbyggd sal. Innan klassen startar släcks belysningen ner i salen. Därefter tänds det upp ett färgsprakande landskap på skärmen framför dig och instruktören guidar dig igenom den visuella träningsupplevelsen. Har man testat THE TRIP™ en gång, är sannolikheten stor att du kommer vilja göra det igen”, menar Lena Holmberg.

Läs mer och se en film om THE TRIP™ här >>

LM Barre
 
Nu kan du träna barre med Les Mills
Vill du träna balans, styrka, stabilitet och rörlighet under 30 minuter på ett balettinspirerat sätt? Testa då nya Les Mills Barre.

Nya Les Mills Barre är en träningsklass inspirerad av balettövningar som du nu kan erbjuda på ditt gym. Under 30 minuter får dina medlemmar en dansdoftande genomkörare av kroppen kombinerat med extra styrka på matta och med hantelövningar. Du behöver inga förkunskaper i balett för att kunna vara med, men om du dansat balett så kommer du känna igen många av övningarna. Klassen är kort och rolig, en perfekt paus från jobbet under lunchen, eller något att gå på med kompisarna när fokus ligger på rolig träning. 

"Om jag skulle beskriva Les Mills Barre med tre ord skulle jag säga roligt, utmanande och inspirerande. Det här är ett bra komplement till andra träningspass, som till exempel Bodypump. I Barre får du chansen att stärka din kropp genom graciösa rörelser och samtidigt träna upp din rörlighet på ett roligt sätt”, säger Lena Holmberg.

Klassen är uppbyggd på så sätt att alla delar börjar på en grundnivå, sedan adderas svårare och svårare moment. Klassen fokuserar på både små kontrollerade rörelser och stora graciösa kombinationer. En viss mån koordination krävs, men det är lätt att hänga med även om det är första gången.

Läs mer om Les Mills Barre här >>

Vill du veta mer, kontakta:
Lena Holmberg
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB