Unisport fortsätter sin expansion

Den ledande golvleverantören till gymbranschen Unisport stärker sin ställning och förvärvar en stor del av verksamheten och tillgångarna från Virklund Sports i Danmark.

Unisport erbjuder funktionella golvkoncept till alla gymmets funktioner. Det innebär kvalitativa och ergonomiska gummimattor och golv till gym, tyngdlyftning, crossfit, gympa, spinning, löparbanor, reception, kontor, café, omklädningsrum med mera.

Gummimattor finns i olika färger, tjocklekar och utföranden och har en hög slitstyrka. Enklare installationer kan göras av anläggningsansvarig, medan mer komplicerade och omfattande installationer kan göras via utvalda golvfirmor eller av Unisports egna installationsteam.
 
gymgolv olympia unisport
 
Unisport med Svenskt huvudkontor i Landskrona har varit riktigt framgångsrika de senaste åren. Företaget erbjuder helhetslösningar till idrottsanläggningar och aktivitetsytor. Hela koncernen har ca 300 anställda och en omsättning på över 1,1 miljarder kronor. Nu meddelar Unisport att de nyligen förvärvat en stor del av verksamheten och tillgångarna från Virklund Sports i Danmark. "Unisport och Virklund Sport har sedan många år verkat på samma marknader och vi kan nu erbjuda bättre och mer omfattande servicekoncept och produktsortiment. Vi välkomnar Virklund Sports kunder och partners att bli en del av vår familj. Tillsammans är vi starkare", säger Mikko Kilpeläinen, VD för Unisport. 
 
Företaget fortsätter sin expansion och är nu verksamma i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien och Lettland.
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo