Workout Åre är träningseventet i Jämtland med tre dagar fyllda av träningsglädje och 100 olika klasser och föreläsningar. Ambitionen med med Workout Åre är att ge deltagarna träningsinspiration till både inomhus- och utomhusträning och gästas av några av Sveriges ledande träningsprofiler.

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Fitness Brands som en ny partner till årets event berättar en av arrangörerna Thomas Berglöf.

Till Workout Åre har Fitness Brands valt att ta med IC7 med det nya systemet Coach by Color. Modellen IC7 har vunnit ett flertal designpriser, har den senaste generationens design och en av marknadens mest exakta wattmätare +-1%.

Anders Kumlin, säljchef på Fitness Brands förklarar - ”Workout Åre är den perfekta platsen att vara på under lanseringen av ICG Indoor Cycling Group och Coach by Color; det anslutna färgsystemet".

"Vi på Workout Åre ser fram emot detta spännande samarbete som kommer att genomsyras av både Power och Color. Vår målsättning på Workout Åre är som vanligt att ligga i framkant när det gäller träning och trender. Nu ser vi fram emot att våra deltagare får uppleva watt på ett nytt sätt under eventet”, avslutar Thomas Berglöf.

Se filmen om ICG >> 

Collage workoutare

Fitness Brands är en helhetsleverantör av träningsutrustning, skåp och inredning samt golv med stora exklusiva varumärken som Life Fitness, Hammer Strength, ICG Indoor Cycling Group, Escape Fitness, Fit Interiors och Mondo.

Vill du veta mer om ICG, Coach by Color eller indoor cycling kontakta Fitness Brands Sweden:
021-360 81 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo