Eleiko samarbetar med Stages

Eleiko Group AB och Stages Indoor Cycling LLC är glada att tillkännage ett exklusivt distributionspartnerskap för Norden, som inkluderar länderna Sverige, Norge, Danmark och Finland. Eleiko Group AB och Stages Indoor Cycling LLC är glada att tillkännage ett exklusivt distributionspartnerskap för Norden, som inkluderar länderna Sverige, Norge, Danmark och Finland. 

Under de senaste åren har Eleiko haft en stadig tillväxt i sin distributionsverksamhet. Med tillägget av Stages på listan över samarbetspartners stärker Eleiko sin position som en helhetsleverantör inom sektorn för hälsa och fitness i Norden. Att komplettera det egna sortiment av produkter med varumärken som delar samma värden är av stor betydelse för Eleiko. 
Enligt avtalet kommer Eleiko att använda sin försäljning- och marknadsföringskompetens för att distribuera det sortiment av produkter som Stages erbjuder, detta inkluderar tre olika modeller av inomhuscyklar och det webbaserade dataanalysverktyget Stages Flight. Sedan introduktionen av Stages 2015, har Indoor Cycling haft en betydande tillväxt över hela världen och ser nu fram emot att öka marknadsandelen i Norden. 

Stages Cycling är världens största tillverkare av effektmätare, både när det gäller inomhus- och utomhusmätare. Effektmätaren är ovärderlig för att övervaka prestanda på både utomhus- och inomhuscyklar.

Eleikos Stages cyckel

Paddy Murray, vice ordförande för det internationella säljdepartementet på Stages, berättar: "Stages är glada att samarbeta med en så etablerad partner i Norden, som Eleiko. Då vi båda är premiumtillverkare har vi många gemensamma värderingar och en djup förståelse för den kommersiella träningsindustrin och vad som krävs för att lyckas. Eleiko har spenderat år på att utveckla djupa och långvariga relationer med kvalitetsprodukter, utbildning i världsklass, implementering och kundsupport. Vi är förväntansfulla över framtiden och ser fram emot ett mycket framgångsrikt partnerskap".Läs mer om samarbetet här >>

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB