Twiik hjälper Armand Krajnc i sin online satsning

Armand Krajnc lanserar sitt träningskoncept Twelve Rounds™ på den digitala träningsplattformen Twiik som levererar digital coaching och träningsupplägg. 

Twelve Rounds™  bygger på Armands självupplevda träningspass som tog honom hela vägen till världsmästartiteln. Passet är 12 ronder x 3 minuter med cirkelträning och varierar från gång till gång.
 
Programmet baseras på högintensiva träningspass med fokus på styrka, smidighet, spänst, snabbhet och explosivitet. Twelve Rounds™ online kommer att vara komplett träning för hela kroppen, men framförallt kommer man att kunna köpa program där man har direkt access till Armand för feedback och råd längs vägen.
 
Twelve Rounds™ erbjuder just nu:
Träningsprogram
 
Gruppcoaching
 
Feedback från Armand
 
Inspiration
 
Videoinstruktioner
 
Socialt community

Twiik Armand 1

“Det är såklart stort för oss. Dels är Armand en stor inspiratör med ett enormt engagemang, dels är det väldigt spännande att få vara med och digitalisera ett väldigt starkt koncept som Twelve Rounds”, säger Anders Gran från Twiik.
 
För Armand är digitaliseringen en naturlig del av att leda och coacha andra på ett sätt som passar individen. “Målet med Twelve Rounds har hela tiden varit att öppna upp och sprida kunskapen till fler. Väldigt många tränar idag med hjälp av mobilen så att komplettera boken med träningsupplägg och tips i mobilen är en självklarhet. Twiik ger mig möjlighet att nå fler, men också att utveckla konceptet för en ännu större målgrupp”, menar Armand Krajnc. 
 
Det har länge pratats om att framtiden för ett gym är att ”flytta ut gymmets utbud och kompetens utanför de fyra väggarna”. Genom Twiiks heltäckande lösning finns nu en fantastisk plattform som gör detta möjligt.
Twelve Rounds™ finns tillgängligt i Twiik-appen på Appstore & Google Play samt på Twelve Rounds™  hemsida.
 
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo