HIIT-träningen fortsätter att ligga högst upp på topplistan över träningstrender och intresset för cykling är starkare än någonsin. Allt fler tränar för triathlon, olika långlopp, svensk klassiker och mer extrema lopp som Iron man. 

Den ökande medvetenheten och önskan om att mäta sin prestanda och sin arbetsförmåga har varit och är fortfarande en starkt stigande trend – att träna med watt istället för enbart puls. Det har skett en attitydförändring hos medlemmarna som verkligen vill få ett kvitto på hur träningsresultaten utvecklas.
 
Att mixa utrustning och träningszoner i det befintliga gymmet ökar både energin och träningsglädjen hos medlemmarna. Med en eller två IC8 Power Trainers på gymgolvet så skapar du möjlighet för dina medlemmar att köra HIIT-pass på ett enkelt och yteffektivt sätt. Genom att komplettera den befintliga konditionsparken i gymmet eller de befintliga cyklarna i cykelsalen med en performance cykel som Life Fitness IC8, så möter gymmen denna typ av efterfrågan på ett smart sätt.

Fitnessbrands Trenesammen

IC8 från Life Fitness är en power trainer, en performance cykel som även matchar utomhuscyklisternas och triathleternas behov. För dessa utövare är korrekt mätning viktig. Därför är det viktigt att fokusera på hur tillförlitlig mätning cykeln har. IC8 har en effektnoggrannhet på +-1%, vilket är en av marknadens mest tillförlitliga wattmätare. Watt är en måttstock på hur mycket energi/kraft man producerar per tidsenhet. Watt får man om man dividerar kraft med tid.

Inspirerad av landsvägscykling passar IC8 anläggningar som satsar på cykling, instensivintervallträning och uthållighetsträning.
 
 
Vill du veta mer.
Kontakta Fitness Brands Sweden för mer information om performance cyklar, utrustning och trender.
021-360 81 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
fitnessbrands.com
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo