1Rebel, den ikoniska boutique gymkedjan i centrala London, väljer den senaste utrustning från Technogym till sina fyra nya klubbar.

1Rebel fortsätter att växa och öppnade nyligen en ny anläggning South Bank Central och flera nya studios är på gång. 

1 Rebel i South Bank Central är designad i industriell lyx stil och är inspirerad av sin kulturrika omgivning med världsberömda platser för konstälskare så som Tate Modern och Globe Theatre. Här valde 1 rebel Technogyms senaste löpband SKILLRUN™ som uppfyller kraven på 1Rebels klassupplägg tack vare sin mångsidighet och prestanda för träning på elitnivå.  

1Rebel i South Bank Central har två studios där man kör koncepten Reshape och Ride. 

Reshape
Reshape är ett 45 minuters högintensivt helkroppsklass som inkluderar 12 st Technogym SKILLRUN.  Med SKILLRUN har du fantastiska variationsmöjligheter, samtidigt som det är det enda löpbandet för performance som innehåller träningsövningar för explosiv styrka och power genom funktionen SLED dvs släd-träning och PARACHUTE TRAINING som efterliknar känslan av utomhuslöpning med fallskärm för att förbättra snabbheten. Detta hjälper 1Rebels instruktörer att leverera varierad, motiverande och inspirerande träningsupplägg som aldrig blir tråkiga.  

Med en maxhastighet på 30km/h och lutning på -3% till 25% ger det Reshape-deltagarna möjlighet att utmana sig och nå nya nivåer för att utveckla och förbättra sin träning.  Quickpad-displayen gör det enkelt för användarna att snabbt växla mellan lutningar och hastigheter samt tre träningssätt: SLED, PARACHUTE och RUN. 

Techno 1rebel

Ride
Ride erbjuder ett högintensivt och energifyllt träningspass på 41 st Technogym Group Cycle, med levande musik och häftiga effekter. Group Cycle representerar hög prestanda och innovation inom inomhuscykelvärlden, genom att kombinera vacker italiensk design med den senaste tekniken för att ge den bästa cykelupplevelse. 

Se en film om upplägget här >>

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo