Les Mills lanserar nästa generations virtuella upplevelse

Fördelarna för gym som erbjuder virtuell träning är välkända - utbudet växer, tomma gruppträningssalar kan utnyttjas under alla öppettider, retention stiger och det uppfattade kundvärdet ökar.

"Virtuell träning har upplevt en exponentiell ökning. Det finns nu mer än 12 000 klubbar runt om i världen som erbjuder någon form av virtuell lösning - men medlemmarnas behov förändras ständigt. Deras förväntningar ökar så fort tekniken utvecklas", säger Phillip Mills, VD för Les Mills International (LMI).
 
Den virtuella upplevelsen tar nu nya steg i sin utveckling och LES MILLS Virtual utvecklas snabbt. Det gäller att klubbarna har högsta kvalitet i sina virtuella träningsalternativ för fortsatt framgång. Här handlar det om hög filmkvalitet, instruktioner från världsledande presentatörer, med vetenskapligt beprövad koreografi och naturligtvis extremt bra musik. Få gör detta bättre än Les Mills.
 
Nästa generation av virtuella filmer släpps nu på marknaden. "Gymmen måste fortsätta att vara innovativa och relevanta för sina användare. Inom virtuell träning handlar det om filmer av högsta kvalitet och utformning.  Det är jämförbart med filmindustrin där femstjärniga filmer är enormt populära och tvåstjärniga filmer är mindre så", menar Philip Mills.
 
Vid FIBO 2018 kommer Les Mills International-teamet att demonstrera nästa generations virtuella upplevelser. Viktig framgångsfaktor är nu också den nya LES MILLS Virtual App. Den är lätt att använda och tillsammans med högupplösta skärmar får du en enkel uppställning som ger en högkvalitativ träningsupplevelse.
 
Besök Les Mills på FIBO i Köln mellan den 12 - 15 april. Du hittar oss i Hall 6, monter B77.
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB