Ny Chief Marketing Officer på Qicraft

Peter Herte blir Chief Marketing Officer för Qicraft i Norden. Med erfarenhet från en lång rad sälj-och marknadsföringsroller är uppgiften nu att stärka positionen som marknadsledare för Qicraft och varumärket Technogym. 

Peter Herte har bland annat varit marknadschef för Synsam och VD för kommunikationsbyråerna Grey Healthcare och Nightingale. Han kommer närmast från en tjänst som VD för ett med-tech bolag.

"Det är fantastiskt att starta resan med Peter. Hans erfarenhet, kompetens och personlighet passar vårt bolag våra målsättningar och värderingar väldigt bra. Han är djärv och älskar höga målsättningar, samtidigt som han med självklarhet kan röra sig mellan strategiska och operativa frågeställningar. Jag är säker på att han kommer att bidra med många kloka aspekter samtidigt som han kompletterar vårt nordiska och svenska team på ett utmärkt sätt", säger Farhad Jabbari, CEO för Qicraft.

"Detta är den perfekta utmaningen för mig. Träningsbranschen håller på att omvandlas och många nya möjligheter kommer att uppstå när den digitala utvecklingen öppnar upp för nya produkter och målgrupper. Qicraft är, via sina produkter från Technogym och kompletterande tjänster, i bästa möjliga position att utnyttja denna utveckling. Samtidigt hårdnar konkurrensen och kundernas krav kommer att öka. Jag ser fram mot att bidra med mina erfarenheter från andra konkurrensutsatta branscher som t.ex. detaljhandel där kampen om marginaler och kunder verkligen är tuff. Som alltid kommer jag att utgå från kundens förväntningar och behov och bygga alla aktiviteter på det. Qicraft gör mycket rätt redan idag så det handlar om att göra ett starkt varumärke ännu starkare. För en person som älskar träning och marknadsföring är detta drömjobbet", avslutar Peter Herte.

Läs mer om Qicraft här >>

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo