Club Active - nöjd Power Plate ägare

Power Plate stimulerar kroppens naturliga reflexiva stabiliseringssystem med effekter på flera kroppssystem som följd. I kombination med olika andra träningsformer som i dag finns på gymmet höjs kundvärdet och öppnar upp för nya målgrupper.

Med Power Plates marknadsledande vibrationsteknologi får användaren en enorm ökning av muskelaktivitet, rekrytering av muskelfibrer samt ökad blodcirkulation. 
 
Man kan träna ett helt styrkepass på Power Plate. Tränar man annat kan man använda Power Plate före och efter träning, i form av effektiv uppvärmning och massage för snabbare återhämtning, vilket förhöjer effekten av träningspasset oavsett om målet är styrka, kondition mm. 
 
Så här säger en nöjd kund - "Club Active köpte två maskiner för snart ett år sen. De används dagligen för uppvärmning, träning och återhämtning av gymmets medlemmar". 
 
 
För mer info om Power Plate, läs här thrab.se
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB