Från plåtskåp till lyxig look and feel

Det var dags för Hälsokompaniet i Arvika att renovera och uppdatera anläggningen som befunnit sig i sina lokaler sedan 2006. Tony och Maria Hasselmark som äger anläggningen drömde om att ha en skön spaliknande känsla i omklädningrummen. 

Hälsokompaniet gick från plåtskåp och enkla träbänkar till skåp i valnöt och bänkar i brons med ecoläder för lyxigare känsla.  Fler detaljer som fyller på spafeelingen är stora krukor med växter och även dekorativa bilder på väggarna.
 
Tony berättar att medlemmarna verkligen blev helt överväldigade av förändringen. Det här är ett gym med en väldigt personlig känsla, man kan säga att vi pratar mycket med varandra - vi känner varandra. Nu trivs medlemmarna ännu bättre här berättar ägaren. Även personalen är glada över förändringen och känner sig stolta över anläggningen de jobbar på. “Jag är så glad att vi fick kontakt med säljaren från Fitness Brands som har agenturen för skåpen. Skåpen och känslan i inredningen från Fit Interiors var  precis vad vi letade efter. “ Tony Hasselmark, delägare Hälsokompaniet.
 
Bilderna talar för sig själv… före och efter är verkligen som två skilda världar.
 
Vill du veta mer om hur du skapar lyxiga och sköna omklädningsrum kontakta Fitness Brands:
Tfn 021-30 11 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
fitnessbrands.com
 
Fitnessbrands A collage
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo