Casall PRO lanserar S-Force Performance Trainer

Fullpackad med smart biomekanik för att skapa den bästa HIIT-träningen som existerar idag. S-Force moderna design och konstruktion kommer att förändra varje intervall – för HIIT-entusiaster så väl som elitidrottare.

S-Force Performance Trainer från Matrix är idealisk för högintensiv intervallträning som del i ett cirkelpass i gruppträning alternativt som en fristående enhet på konditionsavdelningen. Den revolutionerande nyheten från Matrix garanterar träning som är intensiv men skonsam mot dina leder. Ett självklart alternativ för alla anläggningar och användare.
 
Steglängden anpassar sig efter var utövare tack vare den användardefinierade banan medan det magnetiska systemet automatiskt ökar motståndet desto hårdare man tränar. Två olika aktiva positioner - stående och framåtlutad - möjliggör aktiveringen av benens alla muskler. Den tystgående och smidiga maskinen inkluderar en bakgrundsbelyst konsol, snabbtangenter för direkt åtkomst till träningsprogram, plattformar för stabilitet och ett ergonomiskt format säte.
 
S-Force har ett rörelsemönster som är skonsamt mot leder och en sladdfri design då den ej kräver elektricitet och kan därför placeras på valfri plats i din anläggning.
 
Casall PRO var på plats i San Diego och Köln för att representera Matrix på både IHRSA och FIBO. S-Force Performance Trainer var en av träningsnyheterna som stod i fokus och möttes av positiva reaktioner och kommentarer från mässans alla besökare. Nu är det äntligen dags att lansera S-Force i Sverige och Norge. Missa inte lanseringen på TREN18 i Oslo den 26-27 april!
 
 
Läs mer om S-Force på CasallPRO.se >>
 

Casall S Force

Produktinfo S-Force Performance Trainer:

* Smidigt, tystgående magnetiskt motståndssystem för ett utmanande och progressivt träningspass
* Anpassbar steglängd upp till 91 cm
* Bakgrundsbelyst konsol ger komplett och lättläst information
* Tydligt definierade snabbtangenter ger direkt tillgång till Sprint 8 intervallträning och målorienterade träningsprogram
* Konturerade handtag som erbjuder olika grepp för både stående och framåtlutad position
* Plattformar och ett ergonomiskt format säte ger stabilitet vid på- och avstigning
* Sladdfri design och integrerade hjul gör det enkelt att placera enheten på valfri plats i din anläggning

Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo