Eleiko Education erbjuder en yrkesförberedande utbildning som riktar sig till den som vill bli personlig tränare. 

Den passar också personliga tränare som vill förbättra sina kunskaper och utvecklas vidare. Utbildningen ger dig en bred praktisk och teoretisk grund som hjälper dig att möta kundernas behov på bästa sätt.

Just nu finns det ett kampanjerbjudande - boka vår populära PT-utbildning och få vår skivstång Eleiko IWF Weightlifting Competition Bar NxG samt Strengthwear® by Eleiko till ett sammanlagt värde av 15 000 kr på köpet! Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2018 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Som framgångsrik personlig tränare ska du inte bara kunna hjälpa dina kunder med rätt program, du ska också kunna ge stöd och kunskap för att hjälpa dem uppnå sina långsiktiga mål. Dessutom kommer du att behöva veta hur du ska attrahera nya kunder. När du har slutfört utbildningen kommer vi att ge dig möjligheten att skaffa arbetslivserfarenhet och använda din kunskap hos gymkedjor. Dessa tjugofyra omfattande lärarledda dagar är allt du behöver för att förbättra din karriär som personlig tränare!

Utbildningen börjar med självstudier i trettio dagar för att skapa en grundläggande förståelse och ett gemensamt språk för alla. Innan du påbörjar studierna arrangerar vi en introduktion så att du kan träffa dina kurskamrater och vi kan leda dig genom utbildningens grunder och diskutera självstudiernas praktiska uppgifter.

Utbildningen växlar mellan teori och praktik för att ge dig möjlighet att prova dina nyförvärvade kunskaper. LIC Eleiko Personal Trainer är den perfekta blandningen av teori och praktik eftersom du får kunskap om hur du bäst analyserar dina kunder och går bredvid dem under deras gym-, fitness eller resultatförändring.

Eleiko erbjudande

Sagt om utbildningen:
“Bland det första jag fick lära mig under mina veckor på Eleikos var vikten av att marknadsföra mig själv och skaffa en återkommande kundkrets. Utbildningsteamet gav mig inte bara mycket kunskap om träning, utan även hur jag på bästa sätt kunde inspirera människor och få dom att välja just mig av den stora mängden personliga tränare där ute. Utbildningen gav mig självförtroende, kunskap men framförallt verktygen för att skaffa mig en återkommande kundkrets, vilket är nyckeln till framgång som personlig tränare.”

För mer information och bokning:

Läs mer här >>

Eller ring Petra Fasth på 0765-26 04 02.

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB