SATS Elixia fortsätter att investera i Precor

SATS Elixia har ingått ett exklusivt tvåårigt avtal med Precor. Avtalet omfattar all konditionsutrustning i hela norden. 

Magnus Filipsson, VD på CL Fitness, distributör av Precor i Sverige är glad över att SATS Elixia återigen visar förtroende för Precors utrustning.
 
"Det visar att man från SATS Elixia är mycket nöjd med både Precors höga kvalitet och CL:s stabila eftermarknadsorganisation med hög kompetens kring installation, service och reservdelshantering", säger Magnus.
 
En nyckel till alla framgångar för Precors konditionsutrustning är att displayerna använder sig av Preva. Detta är en integrerad programvara som använder pekskärmstekniken i kombination med ett brett och funktionsfyllt gränssnitt. Preva är inspiration och kommunikation mellan människor och teknologi som möjliggör medlemmarnas väg mot deras träningsmål och välmående. 
 
Samma teknologi hjälper också gymoperatörer att bättre sköta och driva verksamheten med lösningar som förbättrar underhåll av utrustningen, ökar medlemmarnas nöjdhet och förbättrar omsättningen.
 
Bilden visar Derek Burke från Precor och Mattias Lintzén från SATS Elixia skaka hand efter påskrivet avtal.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo