SATS Elixia fortsätter att investera i Precor

SATS Elixia har ingått ett exklusivt tvåårigt avtal med Precor. Avtalet omfattar all konditionsutrustning i hela norden. 

Magnus Filipsson, VD på CL Fitness, distributör av Precor i Sverige är glad över att SATS Elixia återigen visar förtroende för Precors utrustning.
 
"Det visar att man från SATS Elixia är mycket nöjd med både Precors höga kvalitet och CL:s stabila eftermarknadsorganisation med hög kompetens kring installation, service och reservdelshantering", säger Magnus.
 
En nyckel till alla framgångar för Precors konditionsutrustning är att displayerna använder sig av Preva. Detta är en integrerad programvara som använder pekskärmstekniken i kombination med ett brett och funktionsfyllt gränssnitt. Preva är inspiration och kommunikation mellan människor och teknologi som möjliggör medlemmarnas väg mot deras träningsmål och välmående. 
 
Samma teknologi hjälper också gymoperatörer att bättre sköta och driva verksamheten med lösningar som förbättrar underhåll av utrustningen, ökar medlemmarnas nöjdhet och förbättrar omsättningen.
 
Bilden visar Derek Burke från Precor och Mattias Lintzén från SATS Elixia skaka hand efter påskrivet avtal.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB