CL Fitness och eGym ingår exklusivt avtal

CL Fitness och Münchenbaserade sport– och teknikföretaget eGym har ingått ett exklusivt distributionsavtal för Sverige. Enligt det nya avtalet kommer CL Fitness att ansvara för försäljning, marknadsföring, logistik, utbildning, support och kundservice av eGyms produkter. 

CL Fitness har många års erfarenhet av elektroniska träningskoncept – vilket är en av de främsta anledningarna till att båda företagen ser varandra som en perfekt partner.
 
Med den senaste tekniken utvecklar eGym mjukvarubaserade, intelligenta träningslösningar och koncept till flera tusen träningsanläggningar runtom i Europa. Deras elektroniska styrkemaskiner har blivit mycket populära på marknaden tack vare sitt smidiga användargränssnitt och fokus på att enkelt vägleda användaren genom olika träningsprogram. eGyms styrkemaskiner fungerar sömlöst tillsammans med eGym Trainer och flertalet fitness–appar vilket skapar hög motivation hos medlemmarna. eGym ONE är den öppna molnplattformen med intelligent nätverksutrustning från fler än 50 olika tillverkare, varav en är Precor, som bidrar till att skapa en omfattande träningsupplevelse.

"Det är med glädje och stort intresse vi nu tar oss an att distribuera eGym. Samarbetet innebär att våra kunder kan erbjuda en toppmodern digital lösning till sina medlemmar som kan se fram emot en ny total träningsupplevelse, såväl i träningslokalen som utanför. Kopplingen mellan eGym och Precor gör även att det blir enkelt att följa sin utveckling", säger Magnus Filipsson, vd för CL Fitness.

Eftersom CL Fitness redan framgångsrikt samarbetar med Precor i Sverige, förväntar sig båda bolagen betydande synergieffekter genom Precors befintliga anslutning till eGym ONE-plattformen.

Philipp Roesch-Schlanderer, vd för eGym, är förväntansfull över det nya samarbetet - "Både CL Fitness och eGym har samma syn på den fullt anslutna träningsanläggningen. Vi ser väldigt mycket fram emot att arbeta tillsammans med CL Fitness som med sin omfattande marknadserfarenhet nu kommer att förse även Sverige med vår unika träningsupplevelse. Tillsammans hjälper vi anläggningar att fullt nyttja potentialen för digital teknik på sina gym".

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Filipsson, vd, CL Fitness: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Rickard Westerbergh, CL Fitness: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB