Power Plate ett viktigt verktyg inom elitidrotten

Power Plate har länge funnits med inom elitidrotten. I Sverige använder till exempel fotbollsklubbarna AIK och ÖSK Power Plate dagligen.

I USA har Power Plate länge funnits på elitsport-gymmen. Nu hittar man också Power Plate på universitet som riktar sig till idrottare. 
 
Det finns en spännande intervju med Jason Pullara, Director of Sports Performance på Northwestern University, i Illinois USA. På detta University finns ett antal olika sporter att utöva och nästan tjugo olika idrottslag som tränar och tävlar på elitnivå. 
 
Ta del av hur Northwesterns "Wildcats" integrerar Power Plate i elitsport.
För mer info kontakta:
THR Träning Hälsa & Rehab AB
Staffan Göransson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46(0)708 245200
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB