Wattbike väljer Sverige och Concept Träningsredskap som första land och distributör att sälja sin nya prisbelönta indoorbike modell Atom.

Efter succén av Wattbike Pro och Trainer så lanserade engelska tillverkaren Wattbike Ltd den nya cykelmodellen Wattbike Atom. Atom tog hemmamarknaden med storm och efterfrågan för försäljning utanför England genom sitt distributionsnät växte sig stort.

Nu efter cirka ett år har Wattbike tagit beslutet att Sverige och Concept Träningsredskap ska bli det först land och distributör som får börja sälja den nya Atom modellen till privatmarknaden från och med den 4 juni i år. Denna modell kommer också kompletteras med en kommersiell modell 2019 och därmed också kunna erbjudas till gym och cykelstudios.   

Wattbike Atom är nästa generations smartbike som är riktad mot det växande online cykel segmenten. Atom har kopierat den tidigare versionens datanoggrannhet men uppgraderats med nästan en obegränsad uppkopplingsmöjlighet mot tredje parts plattformar och appar där förprogrammerade banor, pass och konditionstester kan kontrollera motståndet på cykeln per automatik samt att cyklistens smartphone eller surfplatta fungerar som huvudenhet istället.

wattbike atom

Concepts och Wattbikes Senior Brand Manager för Skandinavien, Johan Hellström säger ”Det är givetvis smickrande att Concept valts att bli den första distributören som får sälja Atom till sin hemmamarknad, men skönast är nog känslan att vi nu kan tillgodose den stora efterfrågan på Atom som finns idag samt att vi får möjlighet att uppgradera och bredda produktutbudet även för det privata marknadssegmentet”

För mer information om Wattbike Atom hittar du här >>

Distributör för Wattbike i norden är Concept >>
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo