Motosumo - enkel teknik som ger nya möjligheter

Motosumo är världens första tjänst som använder mobiltelefonen för att i realtid koppla ihop deltagarna i gruppträning.

Nu kan ditt gym ge dina medlemmar en ständigt uppdaterad upplevelse, med en massa motiverande funktioner och ett levande socialt nätverk. Allt detta utan att någon hårdvaruinvestering krävs. Tjänsten levererar en unik kombination av att mäta effekter, coaching, gamification och agera som ett socialt nätverk. Tillgänglig för alla gym - helt oberoende av hårdvara, det enda som behövs är en app som kunden använder i sin egen mobiltelefon.

Förbättra din upplevelse inom Indoor Cycling.
Ett användningsområde där Motosumu tillför mycket är inom Indoor Cycling. Har du standard indoor cycling cykel? Uppgradera dem direkt till en fullt högteknologisk cykel. Med hjälp av telefonens inbyggda sensorer mäter appen hur du kör - kadens, kalorier, kilometer och watt.

Har ditt gym en mer avancerad bluetooth-cykel eller pulsmätare? Motosumo kan anslutas till alla former av pulsmätare, effektmätare eller cyklar.

Oavsett märke av cykel eller pulsmätare, kopplar Motosumo ihop deltagarna just i er verksamhet till ett team. Då är du klar för att tävla mot din vän, samarbeta som ett lag, eller utmana ett annat gym - allt för att öka engagemang och motivation. Allt sker i appen och visas direkt i mobiltelefonen.

Som instruktör kan du ta del av specialfunktioner som att skicka ut nedräkningar och meddelanden till alla deltagare.

Vill du även visa aktiviteter på en stor skärm i gruppträningssalen? Då kan du öppna Motosumo-gruppdisplay, mer info här >> 

Läs mer om Motosumo här >>

Rate this item
(2 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB