Kraftmark - en komplett partner

Kraftmark har efter mer än 20 år i branschen sett möjligheten att utveckla olika träningskoncept som kombinerar traditionell träning med kvalitativ utrustning på ett nytänkande sätt. 

Med Kraftmarks träningskoncept får du allt som behövs, i ett paket, för att erbjuda gruppträning som höjer nivån på hela verksamheten. Det ger bra lösningar som komplement till gymmets övriga utbud. Allt för att locka nya medlemmar och få befintliga att komma tillbaka.
 
Utrustningen är viktig men det krävs också kompetens. Därför erbjuder Kraftmark ett flertal utbildningar och föreläsningar inom träning. Allt från marknadsföring till box-management - hur du blir en framgångsrik boxägare. Med våra professionella instruktörer skräddarsyr vi även utbildningar för våra kunder. Några av våra populära utbildningar är 3D-träning, lyftteknik, Pumping Iron och Small Group Training.
 
Kontakta oss för mer information om vår utrustning och färdiga koncept genom att klicka här >>
 
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB