Twiik TeamBoost motiverar dina företagskunder

Twiik levererar en coaching- och analyticsplattform med digitala verktyg och tjänster för hela friskvårdscykeln. Genom att digitalisera dina affär kan du nå fler individer som vill förverkliga sina drömmar om en mer hälsosam livsstil.

Bland flera andra tjänster finns Twiik TeamBoost. Detta är en hälsoutmaning riktad mot medarbetare ute bland företagen. Med Twiiks TeamBoost kan ditt gym få nöjda företagskunder då medarbetarna, på ett enkelt och kul sätt, motiveras att tävlar med och mot varandra i motion. Utmaningen är skapad för att alla ska kunna vara med och tävla, inte bara de redan frälsta. Twiik vet dessutom att motivation och kunskap är avgörande faktorer - därför ingår det alltid en hälsocoach i appen som peppar och hjälper teamen till framgång.
 
I TeamBoost kan du logga all form av fysisk rörelse i appen Twiik. Appen har stöd för över 200 olika typer av aktiviteter och dessutom kan du koppla ihop Twiik med dina andra träningstjänster och aktivitetsarmband som Runkeeper, FitBit, Garmin och fler. I TeamBoost räknar vi den aktiva tiden för att nå uppsatt veckomål för varje deltagare. Detta gör att inte bara de allra mest inbitna vinner, utan alla kan klara det. 
 
Många program är redan utvecklade då det i TeamBoost ingår fler än 20 träningsprogram för kropp och själ. Dessa program guidar medarbetaren inom allt ifrån att komma i gång med vardagsmotion, vässa formen för ett lopp eller lära sig stressa av i vardagen. För de som vill ha ytterligare pepp och stöd ingår en coach i appen som svarar på frågor kring hälsa och träning och som stöttar och peppar de deltagande lagen.

Vill du att ditt gym ska få många nöjda företagskunder? Lär dig då mer hur ni kan utnyttja Twiik-appen och TeamBoost programmet. Läs mer här >>
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo