Gantner har fina lösningar för gym

Gantner Technologies tillhandahåller kompletta lösningar för inpassering, incheckning, elektroniska skåpslås, kontantlös betalning och mycket mer.

Verksamheten startades 1982 i den Österrikiska skidorten Schruns. Idag finns Gantner representerat i över 60 länder och är ledande inom RFID/NFC lösningar till träningsanläggningar, bad och spa.
 
Gantner Sverige har funnits sedan 2001 och har idag ett stort antal referenser inom flera olika segment. Vi utför försäljning, rådgivning, projektering, installation, service och support och vi samarbetar med de ledande leverantörerna inom, mjukvara till medlems/kassa system, grindar/vändkors, skåp och inredning, träningsutrustning mm.
 
Med över 30 års erfarenhet är Gantner den enda tillverkaren som erbjuder en komplett NFC systemlösning för access kontroll, kontantlös betalning, elektronisk låsning av skåp mm. Efter årtionden av intensiv forskning och utveckling kan Gantner garanterat leverera en säker, pålitlig och framtidssäker lösning. 
 
A Gantner aa
 
"Vårt mål är att hjälpa gymmen öka sin lönsamhet och höja kundupplevelsen på klubben”, säger Peter Magnusson en av ägarna som representerar Gantner i Sverige.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo