Gantner har fina lösningar för gym

Gantner Technologies tillhandahåller kompletta lösningar för inpassering, incheckning, elektroniska skåpslås, kontantlös betalning och mycket mer.

Verksamheten startades 1982 i den Österrikiska skidorten Schruns. Idag finns Gantner representerat i över 60 länder och är ledande inom RFID/NFC lösningar till träningsanläggningar, bad och spa.
 
Gantner Sverige har funnits sedan 2001 och har idag ett stort antal referenser inom flera olika segment. Vi utför försäljning, rådgivning, projektering, installation, service och support och vi samarbetar med de ledande leverantörerna inom, mjukvara till medlems/kassa system, grindar/vändkors, skåp och inredning, träningsutrustning mm.
 
Med över 30 års erfarenhet är Gantner den enda tillverkaren som erbjuder en komplett NFC systemlösning för access kontroll, kontantlös betalning, elektronisk låsning av skåp mm. Efter årtionden av intensiv forskning och utveckling kan Gantner garanterat leverera en säker, pålitlig och framtidssäker lösning. 
 
A Gantner aa
 
"Vårt mål är att hjälpa gymmen öka sin lönsamhet och höja kundupplevelsen på klubben”, säger Peter Magnusson en av ägarna som representerar Gantner i Sverige.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB