Framgång är ingen slump

Gym Control bygger branchledande affärssystem för komplett styrning av friskvårdsanläggningar.

Med över tjugo års erfarenhet från att utveckla affärssystem och webblösningar inom olika branscher har vi sedan lite mer än ett decennium helt inriktat oss på att tillhandahålla de bästa tänkbara lösningarna för branschen inom träning och hälsa.
 
Vill du nå framgång måste du ha kontroll över din verksamhet. Därför finns det i Gym Control en inbyggd modul för ekonomistyrning där du kan följa din anläggnings ekonomiska status i realtid. Med vårt system får du full kontroll över sökta och skickade autogiron och fakturor samt uppföljning när de blivit betalda. Uppdateringen av kundregistret sker med automatik så du slipper krångliga processer för detta. 
 
Du kan också följa nyregisteringshistoriken över året och jämföra med olika marknadsföringsaktiviteter - så du snabbt ser om du får valuta för din marknadsföring och hur denna påverkar din anläggning.
 
Vårt kraftfulla statistikverktyg är ett annat bra exempel som ger dig kontroll. I de inbyggda verktygen får du både historisk och realtidsinformation om antal besök, bokningar, platstillgång på pass och andra aktiviteter. Här kan du även följa den dagliga utvecklingen för anläggningen och ta fram lättförståliga rapporter som hjälper till vid personalläggning, marknadsföringsaktiviteter och i alla andra sammanhang där man behöver korrekt statistik för att effektivisera driften av anläggningen. 
 
Ta kontroll över din verksamhet genom att kontakta oss på Gym Control.
 
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB