Nautilus Glute Drive - en game changer för alla

Glöm bänkar, skivstänger och Smith-maskiner – nu lanseras Nautilus Glute Drive som förändrar spelplanen för såväl gymägare som medlemmar. Nautilus Glute Drive erbjuder en säker och mycket effektiv träning på en liten yta - en riktig win-win alltså!

Höftlyft, hip thrusters, glute bridge – kärt barn har många namn och höftlyft är inget undantag. Under de senaste åren har höftlyft seglat upp på delad första plats jämte knäböjen för den som vill bygga formen där bak. Rörelsen är i teorin lätt men har i praktiken utvecklats från att involvera endast bänk och skivstång till en mängd olika tveksamma redskap. I jakten på alternativa övningar för säte och baksida lår används ofta olika styrkemaskiner på ett mer eller mindre felaktigt sätt. I många fall resulterar det i att maskinerna får en kortare livslängd på grund av den höga och felaktiga belastning de utsätts för, men än värre kan det också tillföra kläm- och belastningsskador på den som tränar.

Lösningen - Nautilus Glute Drive
Nautilus Glute Drive är en helt ny produkt på marknaden och ingår i Nautilus Plate Loaded-serien. Med fokus på isolerad träning av musklerna på baksida lår och säte, är den framtagen för att möta den växande träningstrenden med starka och välformade baksidor och den tickar samtliga boxar för såväl gymägaren som medlemmen:

* Mycket träning på liten yta
Med en golvyta om 1,5x1,5 meter och en höjd på endast 85cm ger Glute Drive mycket träning på en väldigt liten yta.
 
* Dedikerad maskin för dedikerad träning
Med en träningsmaskin framtagen för ändamålet frigörs både golvyta och en mängd olika träningsmaskiner och redskap för andra medlemmar att använda: bänkar, skivstänger, styrkemaskiner – för att bara nämna några.
 
* Biomekaniskt korrekt rörelsemönster
Glute Drive har sin svängpunkt rakt under axlar och skuldror och med ryggkudden som stöd för rygg och svank under hela rörelsen främjar rätt position utan risk för att översträckning i lyftet. Tillsammans med en stabil fotplattform och vadderat midjebälte ges perfekta förutsättningar för en säker träning.
 
* Pinnar för bandade, tyngre övningar
Ramen är dessutom försedd med fyra stycken pinnar för den som vill utmana sig ytterligare och använda power bands i sin träning.
 
Utan belastning väger stången ca. 10kg och maxbelastning är 160kg med 4st 20kg standardviktskivor på varje sida; med andra ord kan alla träna och utmanas av Nautilus Glute Drive.
 
Besök gärna Glute Drives Youtube-kanal för inspiration.

Glute drive youtube

—————————

Nautilus Glute Drive finns tillgänglig för beställning från och med den 1 november. 

Mer information om Glute Drive hittar du på Apirosports >>

Vill du lägga beställning eller prata med en säljare, vänligen kontakta säljavdelningen >>

Om Nautilus:
Nautilus grundades för 40 år sedan och har sedan dess stått för kvalitet, innovation och användarvänlighet. Med sin slogan ”the first name in strength” fokuserar Nautilus på att tillverka träningsutrustning som på allra bästa sätt replikerar det mänskliga rörelsemönstret för att erbjuda användaren en så optimal träningsupplevelse som möjligt. Nautilus erbjuder styrkeutrustning i flera olika serier för att tillgodose användare på alla olika tränings- och ambitionsnivåer.

Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB